Pasfoto's

U kunt bij ons terecht voor alle officiële pasfoto's.

Strenge eisen, maar toch leuk op de foto!

Onze pasfoto’s voldoen aan de strengste eisen en zijn daardoor altijd goed voor het paspoort, rijbewijs, visum etc. We maken ook pasfoto’s voor alle buitenlandse paspoorten met afwijkende formaten en eisen. We nemen de tijd om van u een goede pasfoto te maken. U krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om meerder foto’s te laten maken, zodat u zelf de beste foto kunt uitkiezen. We maken ook pasfoto’s van baby’s. Tip: kom langs als de kleine goed wakker is en zorg voor een truitje waar uw handen onder kunnen, zodat u uw kindje kunt ondersteunen en uw handen buiten beeld blijven!

Handige tips

De beste foto’s worden gemaakt als je je een beetje voorbereid: Trek niet te lichte kleding aan, draag geen grote oorbellen en zorg ervoor dat de oren enigszins zichtbaar zijn.

Baby's

Alhoewel er voor baby’s en kleine kinderen formeel dezelfde strenge eisen worden gesteld, is de overheid iets soepeler geworden aangaande de gesloten mond en de houding. We nemen er in ieder geval de tijd voor, dus voel je niet bezwaard om met je kindje langs te komen!

Tweede set pasfoto's voor €1,50 extra

We hebben de mogelijkheid om diverse pasfoto combinatie’s te maken op verschillende formaten. Je kan bij ons kiezen voor een officiële set pasfoto’s icm een set leuke/lachende pasfoto’s. Voor €1,50 extra heb je 4 extra pasfoto’s of een extra foto op het formaat 7cm x 8cm.

Pasfoto service aan huis

Voor de mensen die moeilijk ter been of niet in staat zijn om naar de winkel te komen, hebben wij een service aan huis. We maken pasfoto’s in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen of gewoon bij u thuis. Het is voor ons geen probleem om pasfoto’s te maken van mensen die alleen nog maar in bed kunnen liggen. Wilt u meer informatie hierover, bel gerust: 071-5413258

SNF Fotografenfederatie gecertificeerd.

Foto Filippo beschikt over de modernste apparatuur op het gebied van pasfotografie. Onze professionele medewerkers zijn speciaal opgeleid voor het maken van de perfecte pasfoto. Zo corrigeren wij voordat de foto word afgedrukt altijd de kleuren en positie van de pasfoto zodat u de perfecte pasfoto krijgt. Uiteraard kunt u zelf ook meekijken hoe onze vakkundige medewerkers te werk gaan.

Uw pasfoto op een bedrijfspasje of clubkaart

Tevens verzorgt Foto Filippo, in samenwerking met Photo Card Service, pasfoto’s voor bedrijven zoals CAP Gemini, KPN en Getronics. Naast B-2-B activiteiten verzorgt Foto Filippo pasfoto’s voor sportbonden die aangesloten zijn bij de NOC NSF en supportersverenigingen zoals bijv. die van Feyenoord en Ajax. Ook is het mogelijk om uw pasfoto’s op CD-ROM te laten zetten. Dit is handig voor bij collegekaarten of bijvoorbeeld uw OV CHIP kaart. Neem contact op voor meer informatie over onze pasfotoservice! .