Video kopieer service

Videobanden, cassette bandjes, kopieer service.

Heb je nog videobanden met waardevolle beelden en herinneringen? laat ze dan door ons overzetten op DVD of USB

Wij zetten alle beelden van videobanden, Video 8, Video Hi8, cassettebandjes of Mini DV over op DVD en USB. Dit doen wij allemaal in eigen beheer. Dus de kans dat uw waardevolle films zoekraken is er niet.

Tarieven:

De kosten voor de eerste band zijn €24,99 Alle vervolgbanden zijn €14,99. Een voorbeeld: Je levert drie banden in. Voor de eerste band rekenen wij €24,99. Voor band twee en drie rekenen we €14,99 per stuk. Je betaalt dus €54,97.

Het is ook mogelijk dat je verschillende soorten videotape’s tegelijk inlevert. Bijvoorbeeld Hi8 en Mini DV. Hiervoor geldt dezelfde staffel zoals hierboven is beschreven.

Voor Betamax en Video 2000 gelden andere tarieven. Je kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen via info@fotofilippo.nl of 071-5413258

Ook kunnen wij uw oude Super8 en Dubbel8 films overzetten op USB of op DVD.

Dus heb je nog super 8 films in bezit die je graag op DVD of USB zou willen hebben zodat je ze weer kunt bekijken? Wij kunnen je Super 8 films eenvoudig en snel naar DVD of USB overzetten. Door middel van professionele filmscanners zijn wij in staat om je Super 8 films om te zetten in de hoogste kwaliteit.

Veel families hebben nog super 8 films in het bezit. Tientallen jaren geschiedenis is hier op te zien. Waardevol en dierbaar materiaal dat gekoesterd en goed bewaard moet worden voor huidige en komende generaties! Uw super 8 naar DVD omzetten is dan ook een goede oplossing om ook het nageslacht te laten genieten van de mooiste en dierbaarste herinneringen.

Super 8 naar DVD of USB

Levertijd binnen 20 werkdagen Uitstekende beeldkwaliteit Jarenlange ervaring

Tarieven:

Minimale kosten €49,99 voor de eerste 30minuten

Per minuut aan beeldmateriaal: €1,69

Per spoel €2,00

Aan de zijkant van de spoel is doorgaans een het aantal meters te zien. Deze indicatie geeft de lengte van de film weer. In de tabel hieronder kunt je eenvoudig zien hoeveel minuten film je hebt aan de hand van de hoeveelheid meters film in de spoel

15 meter film = 3,5minuten
60 meter film = 14 minuten
90 meter film = 22 minuten
120 meter film = 28 minuten

 

Wil je de beelden nog kunnen monteren?

Veel mensen willen de films later nog monteren met een videomontageprogramma. Wil jij dat ook kunnen doen? Laat het dan niet overzetten naar DVD, maar kies voor opslag op een externe harde schijf of USB. De bestanden op DVD zijn van iets mindere kwaliteit dan de beelden die wij op harde schijf zetten. Heb je geen idee wat het beste voor jou is? Overleg het gerust met ons, wij kunnen je hierin goed adviseren.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het omzetten van super 8 naar DVD? Kom dan langs in de winkel, we helpen je graag. Én je kunt ons natuurlijk ook bellen op: 071-5413258