All risk verzekering

Kies voor optimale zekerheid!

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Hoe voorzichtig je ook bent, er kan altijd iets gebeuren met je kostbare foto- of videoapparatuur. Ook als het buiten je eigen schuld is. Voor een aantal situaties geldt, dat de fabrieksgarantie niet van toepassing is op een euvel aan de apparatuur. Simpelweg omdat het in dat geval geen fabrieksfout is. We spreken in zo’n geval van ‘onheil van buitenaf’. Daaronder verstaan we bijvoorbeeld:

Vallen
Stoten
Waterschade
Kortsluiting, brand en blikseminslag
Diefstal (inbraak of beroving)
In zo’n situatie biedt het Service Totaal Plan uitkomst! Deze cameraverzekering dekt veel schades (niet alle), die niet onder een fabrieksgarantie vallen. De verzekering geldt altijd voor een periode van 3 jaar. De dekking is optimaal; zo is gedurende de totale looptijd het aanschafbedrag het verzekerde bedrag. Er geldt dus geen dagwaarde of waardedaling. Daarnaast geldt er geen eigen risico. Het volledige schade bedrag wordt dus vergoed.

Premie

U betaalt de premie voor deze verzekering in een keer, direct bij aanschaf van de apparatuur. U verlaat onze winkel dan ook verzekerd en wel. We sturen u ter kennisgeving per e-mail de verzekeringspolis toe. Als u online koopt, heeft u uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor het Service Totaal Plan. U kunt het als artikel toevoegen aan uw winkelmandje.

Schade-afhandeling

In geval van een schade zorgen wij voor de volledige afhandeling, van het indienen van de schadeclaim tot het afleveren van gerepareerde of vervangende apparatuur. Denkt u er wel aan dat wij voor de afhandeling van schade als gevolg van diefstal of beroving altijd een politie-aangifte nodig hebben.

Dame houdt kaart vast