ONBEZORGD GENIETEN VAN JE AANKOOP? DAT KAN BIJ FOTO FILIPPO

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ruim 60% van de defecten ontstaan door gebruikersfouten en vallen buiten de wettelijke fabrieksgarantie. Met de WERTGARANTIE All Risk Flex polis heb je de zekerheid van een goed werkend apparaat en geen hoge reparatiekosten meer, wel zo fijn!

De All Risk Flex verzekering biedt een uitgebreide aanvulling op de wettelijke rechten en fabrieksgarantie voor een laag vast bedrag per maand. Dit geldt ook voor gebruikte apparaten; hierbij speelt de leeftijd van het apparaat geen rol.

Foto: WERTGARANTIE | © SVEN BRAUERS

WERTGARANTIE
ALL-RISK FLEX

Bij Foto Filippo kun je je waardevolle apparaat verzekeren met de WERTGARANTIE All Risk Flex polis. Deze kun je afsluiten bij je lokale Ringfoto vestiging tot 30 dagen na aanschaf van je apparaat. Het is mogelijk om maximaal 3 componenten op één polis te verzekeren, bijvoorbeeld je nieuwe camera, een lens en een flitser. Je hebt dan de keuze tussen de uitgebreide basisdekking en voor volledige zekerheid, de premium-dekking. Diefstaldekking is optioneel voor beide dekkingsmogelijkheden.

UITGEBREIDE BASISDEKKING
HET KAN BIJ FOTO FILIPPO

Bij Foto Filippo ben je zeker van de standaard fabrieksgarantie. Deze garantie geldt echter alleen voor materiaal-, constructie- en productiefouten. Met WERTGARANTIE All Risk Flex basisdekking ben je al vanaf € 3,- per maand direct verzekerd tegen schades en defecten welke niet binnen de fabrieksgarantie vallen, zoals valschade, elektronische schade of displaybreuk. Daarnaast wordt de fabrieksgarantie ook uitgebreid, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je apparaat.

 

VANAF DAG 1 UITSTEKENDE DEKKING BIJ SCHADE OF DIEFSTAL

Direct ingaande dekking

Met WERTGARANTIE All Risk Flex ben je vanaf de eerste dag van je aankoop verzekerd tegen de dure reparatiekosten voor je camera, objectief of flitser. Dit geldt ook voor gebruikte apparaten! En ook de apparaten die je al bezit, kun je verzekeren. Hierbij speelt de leeftijd van het apparaat geen rol. In geval van total loss loopt je All Risk Flex verder op het vervangende apparaat.

Voordelig en flexibel

All Risk Flex biedt een uitgebreide aanvulling op je wettelijke rechten en de fabrieksgarantie. De looptijd van All Risk Flex is één jaar en daarna maandelijks opzegbaar.

Voorkom hoge reparatiekosten

Er kunnen met je nieuwe apparaat allerlei ongelukjes gebeuren: vallen, stoten of waterschade. In deze gevallen zorgen wij ervoor dat je apparaat kosteloos wordt gerepareerd, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Aankoopbijdrage

En als reparatie niet meer mogelijk is, dan vergoeden wij tenminste €150,- voor de aanschaf van een vervangend apparaat, tenzij de dagwaarde hoger is. Deze aankoopbijdrage stijgt jaarlijks met €25,- wanneer in de eerste twee verzekeringsjaren geen schade wordt gemeld aan de verzekeraar. De aankoopbijdrage is altijd beperkt tot de daadwerkelijk gemaakte kosten voor de aanschaf van een vervangend apparaat.

Premiumdekking

Voor slechts €2,00 extra heb je de meest uitgebreide dekking. Dan zijn ook schades door slijtage, nalatigheid en ongevallen gedekt. Kijk in de voorwaarden voor de maximale vergoedingen.

Diefstal- en verliesdekking

En wil je ook de uitgebreide diefstaldekking dan betaal je hiervoor slechts €2,00 extra per maand.