Koop je nieuwe camera bij Foto Filippo en word gratis Goldmember

Bij Foto Filippo verkopen we geen camera’s………we verkopen prachtige fotomomenten en we helpen u graag om de juiste keuze te maken voor het vastleggen van die herinneringen!

Om ervoor te zorgen, dat u altijd kunt terugvallen op onze uitstekende service en dat u nooit teveel betaalt voor onze diensten en services verdienen onze klanten ons gratis Goldmember Lidmaatschap (incl. Goldmember pas)!


Met deze pas -en bijbehorend serviceboekje- profiteert u van tal van aanbiedingen en kortingen, speciaal voor Goldmember pashouders! U komt gemakkelijk in het bezit van de Goldmember pas! Bij aankoop van uw nieuwe camera (van €250.- of meer) heeft u ‘m al verdiend! Meer niet.

Bovenop de Goldmember voordelen profiteert u ook nog eens van 5 JAAR GARANTIE op uw product.

 Welke voordelen horen standaard bij ons Goldmember Lidmaatschap?

Gratis sensor reiniging

Niets zo vervelend als hinderlijke zwarte puntjes op iedere foto. Vaak ontstaat dit door stof op de beeldsensor. Het reinigen van deze zeer gevoelige sensor doen wij voor u als GOLDMEMBER geheel GRATIS. Zo bespaart u maar liefst € 49.95 per reiniging. Vergeet bij het ophalen niet uw GOLDMEMBERBOEKJE met stempelkaart mee te nemen. 

240 Gratis foto's

Als GOLDMEMBERLID mag u een jaar lang, 20 foto’s per maand GRATIS laten afdrukken! Dit kan via de kiosken in onze winkel, maar ook via onze on-line printservice of onze APP. Vergeet bij het ophalen niet uw GOLDMEMBERBOEKJE met stempelkaart mee te nemen.

 

Kans om je aankoopbedrag terug te winnen

Heeft u onlangs een camera gekocht bij ons? Dan maakt u kans uw aankoopbedrag terug te winnen. Wij registreren uw aankoop op de speciale actiepagina van Ringfoto, hier hoeft u zelf dus niets voor te doen. Iedere maand selecteren wij via loting een winnaar.