Over Foto Filippo

Over Foto Filippo

Mijn naam is Remco Filippo en ik ben de eigenaar van het bedrijf. Ik heb de intentie om de beste fotozaak uit Leiden en omstreken te worden. Inmiddels zijn we al aardig op weg om dat ook te worden. De vernieuwde website is daar een belangrijk onderdeel van. Hierdoor kunnen we veel beter communiceren wat we allemaal te bieden hebben.

De prijzen op in onze webshop zijn zeer concurrerend. En deze concurrerende prijzen hanteren we we ook in de winkel. In onze webshop en in onze winkel vindt u een zeer compleet assortiment foto- en videocamera’s, tassen, statieven en andere handige toebehoren en accessoires.

Inmiddels is de onze winkel al 40 jaar actief in de regio Leiden. Service is een van de belangrijkste factoren bij ons. Hierdoor hebben we al een grote vaste klantenkring opgebouwd. Zelf ben ik al ruim 30 jaar werkzaam in het bedrijf. In 2007 heb ik de winkel overgenomen van mijn vader. Het assortiment en de winkel is na de overname drastisch uitgebreid en verbouwd. Inmiddels hebben we een zeer dynamisch bedrijf.

De winkel heeft een frisse en vernieuwende uitstraling. De camera’s staan bij ons op speciale displays, zodat u zelf kunt voelen hoe de camera in de hand ligt. Dit feel en touch display is voor u een perfecte mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste technieken. Via deze weg wil ik u dan ook van harte uitnodigen om eens langs te komen in onze winkel, zodat u kennis kunt maken met de nieuwste technologie op het gebied van foto, video en TV.

Indien u de winkel wilt bezoeken kunt u bij ons gratis parkeren. Er is plek voor 500 auto’s waarvan 20 gereserveerd voor mensen die wat slechter te been zijn. Voor de mensen die liever met openbaar vervoer reizen hebben we een bushalte voor de deur.

Dit is de kracht van een webshop met een winkel als back-up. Dus voor u geen risico’s van vreemde online-praktijken, maar de veiligheid van een professionele fotowinkel met een persoonlijk contact.

Schermafbeelding 2020-10-20 om 22.22.40
Schermafbeelding 2020-10-20 om 22.24.06

Waarom Foto Filippo

De beste service. Ervaar het zelf

Gratis 5 jaar garantie

Gratis verzending vanaf €100,-