Klantenservice

Klantenservice

Over Fotofilippo.nl

Fotofilippo.nl is de webshop van Foto Filippo. De webshop is een belangrijk verlengstuk van onze winkel en andersom! U heeft de mogelijkheid u online te orienteren en eventueel de aankoop te doen. Vanzelfsprekend bent u meer dan welkom in onze winkel. U heeft dan de gelegenheid om het product nog beter te bekijken en wij hebben de gelegenheid u nog beter te informeren over het gebruik ervan! In alle gevallen bent u ervan verzekerd, dat u de juiste keuze maakt, tegen de juiste concurrerende prijs!

Bestellen en betalen

Zodra u uw keuze heeft gemaakt volgt u de stappen in het bestelproces. U kunt aangeven of u het product thuisbezorgd wilt hebben of dat u het in de winkel af wilt halen. In beide gevallen verloopt de betaling via iDeal, de snelle en veilige betaalmethode. Daarnaast is het mogelijk te betalen met Bancontact en SOFORT Banking. Uw betaling wordt verwerkt door Mollie.com, een zeer betrouwbare partner. Het is ook mogelijk om te betalen met een creditcard (VISA, Mastercard) Gezien onze scherpe prijsstelling en de kosten, die de creditcardmaatschappijen ons in rekening brengen, zijn we genoodzaakt om daarbij een toeslag van 2% in rekenig te brengen. Wilt u het product in de winkel afhalen en betalen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op om te reserveren. In de winkel kan gebruik worden gemaakt van de volgende betaalmethoden:

  • Pin
  • Contant
  • Creditcards (onder voorwaarden)

Uiteraard is het ook mogelijk om te betalen via een factuur. De procedure is dan dat wij u een pro-forma factuur sturen, zodat u het bedrag kunt overmaken op onze IBAN bankrekening. Na ontvangst van uw betaling sturen we het artikel op of melden we u dat het in de winkel klaar staat.

Levertijden

Bij de producten wordt voor beide vestigingen een voorraad indicatie vermeld. Als u zeker wilt weten of we iets wel of niet hebben, neemt u dan contact met ons op. Voorraadaanduidingen zijn altijd indicatief.

Verzending

Wij verzenden uw bestellingen met PostNL. Een betrouwbare partner. Op werkdagen besteld voor 16.30 uur is de volgende dag geleverd, indien het artikel op voorraad is. Ook op zaterdag! Alle bestellingen vanaf 100 euro worden gratis verzonden. Bij kleinere bestellingen zijn de verzend- en administratiekosten 6,95 euro.

Retouren

Indien u een product wilt retourneren neem dan altijd eerst telefonisch contact met ons op. We kunnen dan overleggen of een ander artikel beter bij u past. Indien u binnen twee weken besluit af te zien van de aankoop, zullen we het product altijd terugnemen en u het aankoopbedrag inclusief eventueel gemaakte verzendkosten binnen een week terugbetalen. Het spreekt vanzelf, dat wij producten alleen terugnemen als aan strikte voorwaarden is voldaan:

  • Het artikel en de verpakking moeten in nieuwstaat zijn. Datzelfde geldt voor de accessoires, gebruiksaanwijzing en eventuele software.
  • Het serienummer van het product wordt altijd door ons gecontroleerd.
  • In kader van de wet op Aankopen op Afstand is het retourneren van producten mogelijk tot 14 dagen na aankoop.

Een aankoop, die u wel heeft voldaan, maar nog niet geleverd heeft gekregen, omdat het product nog niet beschikbaar was, kan kostenloos worden geannuleerd indien u toch van de aankoop af ziet.

Een aankoop van een product, waarvan de levertijd afwijkt van hetgeen wordt vermeld op de website kan altijd worden geannuleerd. De reeds gedane betaling wordt dan teruggestort binnen een week.

Garantie

Op ieder product is fabrieksgarantie van toepassing. Afhankelijk van het merk is dat 1 of 2 jaar. Enkele fabrikanten bieden een langere garantietermijn. Deze geldt dan meestal na online registratie bij de leverancier. Voor nog meer zekerheid adviseren we u om gebruik te maken van het Ringfoto Service Totaal Plan. Uw apparatuur is dan 3 jaar lang verzekerd tegen alle onheil van buitenaf en dat tegen nieuwwaarde en zonder eigen risico!