Wij gaan uitbreiden en krijgen een
nieuwe naam

EP:Foto Filippo

Wie is Electronic Partner (EP)?

Electronic Partner (EP): staat voor 100 winkels in Nederland, die worden gerund door zelfstandige ondernemers met kennis en service. Het assortiment bestaat uit wit en bruingoed. Onze slogan is: Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Waarom kiezen wij voor Electronic Partner?

Door de grote veranderingen in de markt en de vraag naar speciaalzaken in fotografie maar ook in wit- en bruingoed, hebben wij besloten om ons aan te sluiten bij Electronic Parter. Samen met  EP en hun expertise kunnen wij jou alle service verlenen die je nodig hebt bij de aanschaf van bijvoorbeeld een wasmachine of televisie.

Wat gaat er veranderen?

Als aanvulling op ons uitgebreide foto assortiment kun je straks ook bij ons terecht voor wasmachines, koelkasten, magnetrons, koffieautomaten, steelstofzuigers en nog heel veel meer. De winkel krijgt een hele nieuwe uitstraling die past in de huidige tijdsgeest.

Wat gaat er niet veranderen?

Wat er zeker niet gaat veranderen is ons uitgebreide assortiment fotocamera’s en afdrukservice. Het assortiment camera’s wordt zelfs uitgebreid zodat je uit nog meer modellen kunt kiezen. Ook de pasfoto’s en foto’s afdrukken blijven we natuurlijk gewoon doen. En misschien nog wel het belangrijkste wat niet veranderd is het team van EP:Foto Filippo. Wij blijven garant staan voor de hoge service, onze kennis en de gezelligheid in de winkel.

Welke merken komen erbij?

De bekende fotomerken blijven we natuurlijk gewoon houden: Nikon, Canon, Sony, Olympus, Panasonic, Fuji, Nanlite, Godox, Hoya, Peakdesign, LowePro enz.

Nieuwe merken die erbij komen zijn onder anderen: Miele, Siemens, Bosch, AEG, Jura, Oral-B, Atag, Pelgrim en nog heel veel meer. 

Wanneer gaat de verbouwing plaatsvinden?

Vanaf woensdag 4 oktober gaan we de eerste producten goed inpakken voor de verbouwing. We krijgen een tijdelijke locatie toegewezen (oude pand van Ad Noyen Shoes) in het Winkelhof waar we pasfoto’s kunnen blijven maken en de verkoop kunnen doorzetten. Als alle voorraad veilig is verhuist naar onze tijdelijke verkoop locatie, gaat de winkel “dicht” voor de tijdelijke verbouwing. De verkoop vindt dan tijdelijk plaats in het pand van Ad Noyen Shoes tegenover de Gall & Gall.

Wanneer gaat de winkel weer open?

De officiële opening is op woensdag 25 oktober om 14:00u. Dan trekken we de champagne open en proosten wij op onze nieuwe winkel. Op donderdag 26 oktober zijn wij weer gewoon open met zeer speciale en spectaculaire aanbiedingen….. dus blijf op de hoogte en meld je aan op onze  nieuwsbrief.

SFEER IMPRESSIE