Workshop

Workshop

Bij Foto Filippo kunt u niet alleen camera’s en accessoires kopen, maar het is ook mogelijk om diverse workshops te volgen. Hierdoor heeft u nog meer plezier in het maken van foto’s.

Foto Filippo organiseert diverse workshops op het gebied van fotografie. Alle workshops worden verzorgd door eigenaar Remco Filippo. De workshops dragen ertoe bij dat u meer uit uw camera zult halen.

De workshop Basiscursus Fotografie is de basis workshop. Hierin leert u uw camera beter kennen en maakt u kennis met de belangrijkste aspecten van de fotografie. Hierdoor leert u om de beleving en het gevoel van het moment in uw foto vast te leggen. Ook maakt u kennis met het digitaal bewerken van foto’s. Na het volgen dat deze basiscursus zult u uw camera beter kennen en de juiste instelling weten in alle omstandigheden. deze Deze cursus bestaat uit drie avonden.

Wilt u zich veel verder verdiepen in fotografie, dan is de Workshop fotografie op locatie in Leiden een mooie gelegenheid. Deze workshop is verdeeld over 2 avonden en 2 praktijkdagen. Hier wordt u intensief begeleid, om uw kennis om te zetten in te praktijk. Naast het nog beter leren kennen van de eigen camera, wordt u uitgebreide technische en creatieve kennis bijgebracht. Er wordt gewerkt met kleine groepen, zodat iedereen een intensieve en persoonlijke begeleiding krijgt.

Peter van Dijkuit Leiden
Lees verder
De Basiscursus fotografie heeft mij goed op weg geholpen! Bedankt Remco voor de goede uitleg en het geduld.
Jolanda van EsLeiderdorp
Lees verder
Beste Remco, bedankt voor de leuke basiscursus. Inmiddels heb ik me al weer ingeschreven voor de workshop op locatie. Dus kom maar op!
Nico de GraaffZoeterwoude
Lees verder
Zelfs ik, als ervaren fotograaf, heb eindelijk geleerd hoe ik mooie portretten kan maken. De tip licht op de korte kant maakte het verschil.
Roos van KampenLeiden
Lees verder
Remco bedankt voor het geven van zo een goede workshop! Ik heb sindsdien al meerdere complimenten gekregen op mijn foto's!!
Previous
Next