Bel ons: +31(71)5413258

Sony KD-55AG8

Maak kennis met de nieuwste Sony OLED TV, de AG8-serie! De Sony KD-55AG8 is voorzien van de Pixel Contrast Booster die voor een groot kleurbereik en een hoog contrast zorgt. Geniet van scherp, vloeiend beeld waarbij u geen enkel detail mist! Dankzij de Acoustic Surface Audio-technologie geniet u ook nog eens van geweldig geluid, dat rechtstreeks vanuit het beeldscherm komt.

Levertijd: 1-2 dagen

€ 2.499,00

€ 1.799,00

De Sony KD-55AG8

De Sony KD-55AG8 is een zeer indrukwekkende oled-televisie met ultradun beeldscherm en ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Het haarscherpe 4K-scherm bestaat uit miljoenen pixels die ieder individueel kunnen oplichten, en dat betekent dat zwart ook als écht zwart wordt weergegeven. Dankzij de X1 Xtreme Processor en 4K X Reality Pro komen ook alle kleuren prachtig uit op deze tv, vooral in combinatie met de HDR-ondersteuning. Ook aan bijzonder geluid is gedacht: de KD-55AG8 werkt met Sony's Acoustic Surface-technologie. De televisie is aan de achterkant voorzien van een zogenaamde aandrijver, die ervoor zorgt dat het geluid als het ware uit het beeldscherm komt.

Dankzij de ingebouwde wifi en Android TV heb je eenvoudig en snel toegang tot een wereld aan entertainment, waaronder apps zoals YouTube, Netflix en Uitzending Gemist. In de Google Play Store ontdek je nieuwe applicaties. Verder is de afstandsbediening voorzien van spraakbesturing en is de televisie compatibel met Google Assistant. Zo voeg je ook deze smart-tv toe aan jouw smart-home.

Alt_Text

merk: Sony
Beeldschermdiagonaal: 55Inch
HDMI poorten: 4
Energie Klasse: B
Teletekst: Ja
Aantal afstandsbed.: 1 Stuk
Guide: Ja
Schermtype: UHD 4K
Resolutie: 3840x2160
Hoogte: 73cm
Diepte: 122,9cm
Breedte: 29cm
Wifi:
Ziggo gecertificeerd: Ja
WLAN: Ja
Smart TV: Ja
Oplslagcapaciteit: Geen
Aantal scartaansluiting: 0
Frequentie: 100Hz
Kleur: Zwart
Garantieperiode: 24 maanden