V-Log met de GH5 en FZ2000

V-Log met de GH5 en FZ2000

Met de V-Log L funtie wordt het dynamisch bereik van onder meer de Lumix DMC-GH4 gemaximaliseerd. De V-Log L gamma geeft u een profiel met een breed dynamisch bereik van maximaal 12 stops, een verbetering ten opzichte van 10 stops van o.a. de GH4 zonder upgrade. De toevoeging van de gamma, zorgt dat gebruikers ook een betere kleur match krijgen met bestaande Varicam systemen die zijn voorzien van standaard V-Log, aangezien beide profielen gebruik maken van dezelfde karakteristiek en LUT.

Uw camera updaten is een proces vergelijkbaar met het updaten van de firmware. U heeft echter wel een activeringscode nodig samen met het serienummer van de camera om een upgrade key van Panasonic’s update portal te krijgen. Naast de Panasonic Lumix DMC-GH4 is de V-Log L Functie Activatiecode ook geschikt voor de Panasonic Lumix DMC-GH5 en de Panasonic Lumix DMC-FZ2000.

Deze V-Log update is vergelijkbaar met het updaten van uw firmware. Waar firmware gewoon te installeren is, heeft u voor de V-log upgrade een activatiecode nodig in combinatie met uw serienummer.

  1. Koop een activatiecode

  2. Update de camera

  3. Zet het serienummer op de SD kaart

  4. Ga naar de opgegeven URL, voer het serienummer in samen met de activatie code en zet de bestanden op de kaart

  5. Zorg dat de camera de code leest en V-Log is geactiveerd