Bel ons: +31(71)5413258

Live View Boost

De Live View Boost optie geeft u een duidelijker beeld bij het filmen en fotograferen in het donker met de Panasonic Lumix GH5 en G9 en GX9. Hoe werkt deze functie precies? Wij leggen het voor u uit!

Als u wel eens in het donker of in de schemering heeft geprobeerd te filmen of fotograferen herkent u dit probleem wel: het beeldscherm en de zoeker geven een te donkere weergave waardoor u eigenlijk helemaal niet ziet hoe uw compositie eruit ziet. Erg lastig en vervelend als u na het nemen van een lange sluitertijd foto ziet dat het onderwerp niet goed in beeld staat. Ook bij het filmen is het nauwkeurig werken vrijwel onmogelijk als u niet goed uw kadering kan zien.

De Live View Boost modus verhoogt de helderheid van uw LCD-scherm en van de elektronische zoeker. Dit wordt aangepast zonder de daadwerkelijke opname te verstoren. Het kan zijn dat u iets meer ruis ziet door de slechte lichtomstandigheden, maar in uw opname is dit, afhankelijk van uw instellingen en objectief, een stuk minder. U kunt nu in ieder geval wel goed zien hoe uw compositie eruit ziet. Daarnaast is het scherpstellen ook makkelijker wanneer u uw onderwerp wat beter kan zien.

De Live View Boost is niet mogelijk bij het opnemen in de Motion Picture of 4K Photo stand. Alt_Text