Bel ons: +31(71)5413258

De Panasonic HC-VXF1 en HC-VX1 zijn uitgerust met 4K Cropping. Dit is een door Panasonic ontwikkelde functie waarmee in 4K in de groothoekstand opnames kunnen worden gemaakt. Deze videobeelden kunnen achteraf eenvoudig worden bewerkt en worden opgeslagen als Full HD beeld. Dit type nabewerking is ook mogelijk bij zoom-opnames en bij het veranderen van de kijkhoek, zodat videobeelden behouden kunnen worden die anders misschien zouden zijn mislukt.

De 4K camcorders beschikken ook over een ‘Auto Tracking Crop’, waarmee een snel bewegend kind kan worden vastgelegd in 4K in de groothoekstand terwijl het gezicht van het kind automatisch wordt gevolgd. Zo kan er een Full HD-video uit de beelden worden gehaald zonder dat het kind uit beeld verdwijnt en kunnen er tegelijkertijd beeldstabilisatie effecten worden toegevoegd.

De optische beeldstabilisatie van de Panasonic 2018 camcorder modellen reduceert nog meer ongewenste trillingen tijdens het filmen. Het nieuwe Ball O.I.S. systeem beperkt de slijtage van het aandrijfsysteem en zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de correctie van kleine handtrillingen. Adaptive O.I.S. optimaliseert automatisch de effectiviteit van de O.I.S. door de mechanische stabilisatie aan te passen op basis van opnamepositie en omstandigheden en gebruikerskenmerken.

De nieuwe HYBRID O.I.S. zorgt voor een grotere beperking van onscherpte die vooral tijdens het inzoomen wordt veroorzaakt door natuurlijke handtrillingen. Hierdoor kunnen er zelfs bij de sterke 24x optische zoom stabiele videobeelden worden vastgelegd. De Level Shot-functie registreert en corrigeert automatisch vastgelegde beelden die schuin lopen.

Cinema-Like Effects

TIPS, TRICKS en FEATURES op HC VX1 en VXF1

Met de nieuwe videocamera's van Panasonic ( HC-VXF1- VX1) kunt u effecten toevoegen die u ook in de bioscoop ziet. We noemen dit ook wel Cinema-Like Effects. Effecten als Slowmotion Zoom, Dolly Zoom en Slow & Quick Video zijn met slechts 1 makkelijke druk op de knop toe te voegen.

Bekijk deze features in de strakke presentatie van Panasonic op Youtube, Klik op onderstaande afbeelding.