Test nu je favorieten Sigma objectief

De Sigma Lenzenproeverij is de perfecte gelegenheid om jouw favoriete Sigma objectief in de praktijk te testen.

Van 12 t/m 14 november is in onze winkel de Sigma demonstratie-collectie aanwezig, met daarin de meest geliefde objectieven voor jouw Canon, Nikon of Sony camera.

Je kunt het objectief van jouw keuze gedurende een dagdeel naar hartenlust testen. Je haalt de lens op in de winkel en brengt deze enkele uren later weer terug. In de tussentijd kun je er lekker relaxed mee fotograferen en uittesten in de Houtkamp of ergens anders in ons dorp

Bevalt de lens goed? Dan ontvang je bij directe aankoop meteen 10% korting. Bovendien geven we 5 jaar garantie.

Deze kortingsactie geldt bij bestelling voor 1 december 2020.

Wat maakt Sigma Bijzonder ?

Sigma is een Japanse fabrikant van optische apparatuur en is in 1961 opgericht. Waar veel camera’s en lenzen gedeeltelijk of volledig in China gemaakt worden, produceert Sigma alles in Japan. Van de meest hoogwaardige lenselementen tot de kleinste schroefjes. Zo heeft Sigma de ultieme kwaliteitscontrole en kan het garant staan voor de degelijkheid en duurzaamheid van de lenzen. De objectieven van Sigma staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

* 100% made in Japan

* Prijswinnende prestaties

* 5 Jaar garantie

Sigma is in Nederland vertegenwoordigd door Sigma Benelux in Houten. Met een eigen serviceafdeling met veel expertise is het prettig dat de lijntjes kort zijn. Levering vindt plaats vanuit het eigen magazijn, waardoor snelle levertijden kunnen worden gegarandeerd. Het objectieven-assortiment bestaat uit de drie objectief-lijnen Contemporary, Art en Sports.

Hoe het werkt

Vul onderstaand formulier in om een lens en een tijdvak te reserveren.

  1. Kom rond het afgesproken tijdstip de lens in de winkel afhalen
  2. Borg: we werken met een borg. Je kunt zelf kiezen of je een geldbedrag van 70% van de nieuwprijs als borg betaalt of dat je een geldig legitimatiebewijs achterlaat
  3. Wij sturen een bericht terug om de reservering te bevestigen
  4. Neem voor vragen contact op met de winkel

Sigma Lenzenproeverij bij Foto Filippo

Wil je een specifieke Sigma lens testen met je eigen camera? Reserveer dan vast met dit formulier. Staat jouw lens er niet bij? Geef dit aan bij de onderste keuzen en vul het formulier verder in. We kunnen dan kijken wat mogelijk is.