Bel ons: +31(71)5413258

Schade verzekering t/m €2500,=

Kies voor extra zekerheid bij aanschaf van occasion uw foto- of videocamera! 3 Jaar lang dekking tegen vallen, stoten, waterschade en diefstal.

Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

€ 239,00

Op voorraad

Kies voor 3 jaar zekerheid

Natuurlijk bent u zuinig op uw foto- en videoapparatuur. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje. Met deze verzekering zijn alle zorgen verleden tijd! Tegen een aantrekkelijke premie verzekeren we uw uitrusting tegen alle onheil van buitenaf. Daarmee is dus ook alles gedekt, waarin een fabrieksgarantie niet voorziet.

Premiebetaling

De premie voor deze 3-jarige dekking kan direct bij aanschaf van de apparatuur worden afgerekend. Geen machtigingen achteraf en geen administratiekosten. Het genoemde premiebedrag is alles wat u betaalt.

Dekking

De dekking is zeer uitgebreid en omvat samengevat de volgende schadekwesties:

Verlengde garantie tot maximaal 3 jaar
Vallen en stoten met een defect als gevolg
Brand, ontploffing, kortsluiting
Diefstal met braakschade, beroving
Water- en vochtschade
Diefstal uit een voertuig, mits onzichtbaar opgeborgen en met aantoonbare braakschade
Display breuk
Wereldwijde dekking
Volledige schade-afwikkeling door Foto Filippo

Gedekte waarde

Uw apparatuur is gedurende de looptijd van de verzekering gedekt tegen nieuwwaarde.

Eigen risico

Deze verzekering heeft geen eigen risico.

Uitkering

Na acceptatie van een schadeclaim kan de uitkering NOOIT in geld plaatsvinden. In geval van reparatie- of partiële schade wordt het herstel kosteloos uitgevoerd, waarna de apparatuur weer in de winkel kan worden opgehaald. Bij totaal verlies of bij herstel dat economisch niet verantwoord is, wordt vervangende apparatuur met gelijkwaardige eigenschappen ter beschikking gesteld. We behouden ons het recht voor u eerst een zelfde type aan te bieden. Uitsluitend indien een artikel niet meer leverbaar is, wordt gezocht naar een vergelijkbare opvolger. Bij het verstrekken van nieuwe apparatuur vervalt de lopende verzekering. Het nieuwe artikel kan uiteraard opnieuw worden verzekerd. Er kan nimmer sprake zijn van premie-restitutie. Uitgebreidere informatie en complete polisvoorwaarden zijn in de winkel te verkrijgen.