Bel ons: +31(71)5413258

Olympus OMD E-M10II BLK + EZ 14-42 II R

De kleine, lichtgewicht en ergonomisch verantwoorde E-M10 Mark II is een stijlvolle camera die u overal mee naartoe kunt nemen. De mooie constructie van de Olympus OM-D E-M10 mark II en het klassieke ontwerp worden gecombineerd met de nieuwste technologieën. Deze kit bestaat de body en het allround EZ 14-42 R II objectief.

Levertijd: 1-2 dagen

€ 399,00

Gratis vijf jaar garantie!

Olympus OMD E-M10II BLK + EZ 14-42 II R

De compacte Olympus OM-D E-M10 Mark II zwart is voorzien van een klassiek en stijlvol ontwerp, maar beschikt wel gewoon over alle moderne technieken. Zo zorgt de krachtige 5-assige beeldstabilisatietechnologie in deze camera altijd voor haarscherpe beelden zonder enige vervorming. Waar je ook bent en wat je ook fotografeert.

De OM-D E-M10 Mark II beschikt over een geavanceerde beeldtechnologie die niet onder doet voor die van een spiegelreflexcamera. Bovendien is de E-M10 Mark II voorzien van een OLED elektronische zoeker met 2,36 miljoen pixels. De zoeker zorgt voor een gemakkelijke kaderbepaling en een realtime controle van gewijzigde instellingen. Oftewel: een nog mooier eindresultaat.

De 4K time-lapse functie combineert een reeks beelden met een bepaalde tijdsinterval tot een indrukwekkende 4K-film. Zo maakt u fantastische filmopnamen met loepzuivere details. Of het nu gaat om landschappen, natuur, steden of industriële onderwerpen. De 4K resolutie geeft uw beelden bijna een magisch tintje.

Met de ingebouwde wifi-functionaliteit van de E-M10 Mark II kunt u tal van instellingen regelen zonder dat u de camera hoeft aan te raken. Dat is bijvoorbeeld handig als u met een statief fotografeert, lastig bij de camera kunt of u onder uitdagende omstandigheden aan het werk bent. Bovendien deelt u uw beelden eenvoudig en snel met behulp van Olympus Image Share.

Kenmerken van de Olympus OM-D E-M10 Mark II

16,1 MP 4/3" Live MOS-sensor
Volledig metalen behuizing
Ingebouwde WiFi-functionaliteit
4K time-lapse
Kantelbaar 3'' touchscreen
5-assige beeldstabilisatie
High-speed imager-AF (contrastdetectie met 81 scherpstelpunten)
Elektronische zoeker
merk: Olympus
Garantieperiode: 24 maanden
Megapixel: 16
Beeldscherm: 3,0Inch
Draaibaar display:
Beeldstabilisatie: Ja
Wifi:
Formaat sensor: Micro four thirds
Type sensor: CMOS
GPS:
Video functie: FullHD
Zoeker:
Ingebouwde flitser:
Isobereik: 100-25600
Touchscreen:
Kleur: Zwart
eigen label: Gratis vijf jaar garantie!