Bel ons: +31(71)5413258

Nikon AF-S 80-400mm F/4.5-5.6G ED VR + HB-69 zonnekap, nieuw model

Met een groot zoombereik van 80-400mm en een voortreffelijk optisch ontwerp is de Nikkor 80-400mm F/4.5-5.6 G ED VR geschikt voor uiteenlopende onderwerpen van landschappen tot sport.

Levertijd: 1-2 dagen

€ 2.639,00

Gratis vijf jaar garantie!

Nikon AF-S 80-400mm F/4.5-5.6G ED VR + HB-69 zonnekap, nieuw model

Nikon AF-S 80-400mm F/4.5-5.6 G ED VR

Dankzij Nikon's vibratiereductiesysteem kan je sluitertijden gebruiken die tot vier stops langer zijn, maar toch stabiele beelden op elke brandpuntsafstand vastleggen wanneer je opnamen uit de hand maakt. Vier elementen van ED-glas (extra lage dispersie) en één element van Super ED-glas corrigeren chromatische aberratie en het soort optische kleurdefecten die bij langere brandpuntsafstanden kunnen voorkomen. Kenmerken:

FX-formaat telezoomobjectief met een zoombereik van 80-400mm (120-600mm bij gebruik met een DX-formaat spiegelreflexcamera van Nikon)
Superb optical performance: vier elementen van ED-glas (extra lage dispersie) en één element van Super ED-glas corrigeren chromatische aberratie en optische kleurdefecten die bij langere brandpuntsafstanden kunnen voorkomen.
Nano Crystal Coat vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken aanzienlijk, zelfs bij tegenlicht.
Vibratiereductiesysteem (VR) met een normale, een actieve en een statiefstand. Vermindert cameratrilling, waardoor je opnamen kan maken met sluitertijden die tot vier stops langer zijn.
Silent Wave Motor (SWM) zorgt voor een snelle, stille en nauwkeurige autofocus.
Drie scherpstelstanden: A/M (autofocus met handinstelling en AF-prioriteit), M/A (autofocus met handcorrectie, prioriteit voor handmatig) en M (handmatige scherpstelling).
AF met teleconverter: AF werkt zelfs als een 1,4x teleconverter aan een F/8-compatibele camera is bevestigd.
Scherpstelbeperkingsschakelaar: met FULL en ∞-6 meter kan je de scherpsteltijd verminderen wanneer je binnen een bepaalde afstand opneemt.
Objectiefcilinder ontgrendelen (als de cilinder is opgevouwen op een stand van 80mm) voorkomt dat de cilinder door het gewicht wordt vergroot wanneer het objectief niet in gebruik is.
Afneembare statiefbevestiging meegeleverd.
merk: Nikon
Brandpuntsafstand: 80-400mm
Maximaal diafragma: F/4,5
Kleur: Zwart
Garantieperiode: 24 maanden
Lens diameter: 77mm
eigen label: Gratis vijf jaar garantie!