Bel ons: +31(71)5413258

Fujifilm X-T20 body zwart

De X-T20 is Fujifilm's nieuwste systeemcamera voor de meest creatieve en enthousiaste fotografen en filmmakers, een camera met een slank en retro ontwerp voorzien van een 24.3 megapixel APS-C X-Trans CMOSIII sensor met X-Processor Pro beeldprocessor voor een perfecte kleurenproductie in uw opnames.

Levertijd: 1-2 dagen

€ 899,00

Gratis vijf jaar garantie!

Fujifilm X-T20 body zwart

Fujifilm X-T20 body zwart

De X-T20 is Fujifilm's nieuwste systeemcamera voor de meest creatieve en enthousiaste fotografen en filmmakers, een camera met een slank en retro ontwerp voorzien van een 24.3 megapixel APS-C X-Trans CMOSIII sensor met X-Processor Pro beeldprocessor voor een perfecte kleurenproductie in uw opnames. De combinatie van de sensor en processor maakt het mogelijk continue opnames te maken van vijf beelden per seconde in live view, net als video-opnames in UHD 4K of Full HD. De X-T20 heeft een aanzienlijk verbeterd autofocus algoritme waardoor ook het autofocussysteem en de opstarttijd zijn verbeterd. Het vernieuwde autofocussysteem stelt u in staat om bewegende onderwerpen uitstekend te kunnen volgen en heeft bovendien meer mogelijkheden gekregen door de vijf voor-ingestelde AF-C Custom opties, waardoor het autofocussysteem nog beter verschillende soorten bewegende onderwerpen kan volgen. Kenmerken van de Fujifilm X-T20 body:

Systeemcamera met slank en retro ontwerp
24.3 megapixel APS-C X-Trans CMOSIII sensor
X-Processor Pro beeldprocessor
Fujifilm X mount
3.0" kantelbaar LCD touchscreen
OLED elektronische zoeker
Vernieuwd autofocussysteem
4K / Full HD video
WiFi
Accu: NP-W126S
Gewicht: 383g (incl. batterij en geheugenkaart)

De Fujifilm X-T20 is voorzien van een kantelbaar LCD touchscreen, wat het nog gemakkelijk maakt om vanuit bijvoorbeeld hoge of lage hoeken te fotograferen en filmen. De ingebouwde OLED elektronische zoeker is in het midden geplaatst en door het ontwerp van de camera zitten diverse knoppen boven of achterop de camera, wat de bediening van de X-T20 erg eenvoudig maakt. Deze camera is uiterst geschikt voor degene die meer uit zijn of haar camera wil halen. Voor optimale flexibiliteit kan hij bovendien gecombineerd worden met 24 verschillende Fujinon XF objectieven, waaronder de gloednieuwe Fujinon XF50mm F2 R WR.

Het totaal aantal beschikbare autofocuspunten van de X-T20 is gestegen van 49 naar 91, die kunnen worden onderverdeeld in maximaal 325 punten. Het middelste gedeelte, dat ongeveer 40% van het beeld beslaat, bestaat uit 49 fase detectie autofocus punten, waardoor er nog sneller en accurater door de camera kan worden scherpgesteld. U kunt kiezen tussen enkelpunt AF wanneer de hoogst mogelijke scherpstelling vereist wordt, of voor één van de twee beschikbare autofocusmogelijkheden voor het volgen van onderwerpen met ‘Zone-AF’ en ‘Groothoektracking’, waardoor altijd het beslissende moment kan worden vastgelegd. Daarnaast beschikt de X-T20 over gezichtsherkenning, dat automatisch ka scherpstellen op het oog.

De Fujifilm X-T20 beschikt over uitgebreide WiFi mogelijkheden. Door gebruik te maken van de gratis Camera Remote app van Fujifilm voor uw smartphone of tablet kunt u direct de camera bedienen, opnames maken of uw gemaakt opnames delen, bijvoorbeeld via social media. Met deze app kunt u bovendien GPS data aan uw opnames koppelen. Meegeleverd met de Fujifilm X-T20 body:

Fujifilm X-T20 body zwart
NP-W126S Li-ion accu
BC-W126 lader
Body dop
Schouderband
Metalen bevestigingsclip
Afdekclip voor flitsschoen
Gereedschap om clips te bevestigen
Handleiding
Twee jaar garantie
merk: Fujifilm
Garantieperiode: 24 maanden
Megapixel: 24
Beeldscherm: 3,0Inch
Draaibaar display:
Beeldstabilisatie: Ja (objectief)
Wifi:
Formaat sensor: APS-C
Type sensor: CMOS
GPS:
Video functie: 4K
Zoeker:
Ingebouwde flitser:
Isobereik: 100-25600
Touchscreen:
Kleur: Zwart
eigen label: Gratis vijf jaar garantie!