Bel ons: +31(71)5413258

Fujifilm X-T2 body

Deze gloednieuwe Fujifilm X-T2 heeft ten opzichte van zijn voorganger vele verbeterde functies. Deze weerbestendige systeemcamera is voorzien van een 24.3 megapixel CMOS III sensor en beschikt over een 4K film functie.

Levertijd: 1-2 dagen

€ 1.649,00

Gratis vijf jaar garantie!

Fujifilm X-T2 body

Fujifilm X-T2 body

Deze gloednieuwe Fujifilm X-T2 heeft ten opzichte van zijn voorganger vele verbeterde functies. Deze weerbestendige systeemcamera is voorzien van een 24.3 megapixel CMOS III sensor en beschikt over een 4K film functie. Kenmerken van de Fujifilm X-T2 body:

Sensor: 24.3MP X-Trans CMOS III sensor
Weesbestendige magnesium body met water- en stofbestendige afdichtingen
2.36M dot OLED elektronische zoeker
3" kantelbaar LCD-display met 1.62M dots
ISO: 200-51200 (RAW)
325-punts autofocussysteem
4K film functie
Maximale framerate bij 4K: 30fps
Maximale framerate bij Full-HD: 60fps
Voorzien van WiFi
Dubbele SD geheugensleuf
Instax Share printer ondersteuning
Camera RAW belichtingscompensatie
Accu: NP-W126S
Aansluitingen: 3.5mm mini jack, 2.5mm remote terminal, USB 3.0 en micro-HDMI aansluiting
Compatibel met alle Fujinon X objectieven
13 Creatieve filters

X-Trans II CMOS

De APS-C sensor is voorzien van Fuji's innovatieve X-Trans-ontwerp, waar semi-willekeurig gespreide kleurlensjes een laagdoorlaatfilter overbodig maken zonder een verhoogd risico op moiré. De sensor is voorzien van fase-detectiepixels.

Weerbestendig

Fujifilm voorziet de X-T2 van diverse afdichtingen waardoor het toestel stof- en waterbestendig is. Ook temperaturen tot -10 graden Celcius vormen voor de systeemcamera geen probleem. De magnesiumbehuizing is voorzien van flink wat metalen draaiknoppen, onder ander voor de lichtgevoeligheid, belichtingscompensatie en sluitertijden. U kunt de X-T2 ook uitrusten met een verticale batterijgreep, daarnaast is er een kleine handgreep beschikbaar die de camera in horizontale positie iets meer houvast geeft. Deze greep is daarnaast voorzien van een Arca-compatibel aansluiting voor statieven.

3" Kantelbaar LCD-display

Achterop de camera vindt u een 3" LCD-display dat u naar boven of onder kunt kantelen. Met 1,62 miljoen beeldpunten is de resolutie hoger dan andere toestellen in deze klasse. Fujifilm maakt gebruik van RGBW-techniek, waarbij behalve rode, groene en blauwe pixels ook witte pixels worden gebruikt voor een extra helder beeld en lager energieverbruik.

Film en WiFi

In tegenstelling tot andere retro-camera's, beschikt de X-T2 over een 4K filmfunctie. Met een 4K resolutie en 30fps, kan de X-T2 in een zeer hoge kwaliteit filmen. Ook het aansluiten van een externe microfoon behoort tot de mogelijkheden. Verder voorziet Fujifilm de X-T2 van WiFi en is de camera op afstand te bedienen.

merk: Fujifilm
Garantieperiode: 24 maanden
Megapixel: 24
Beeldscherm: 3,0Inch
Draaibaar display:
Beeldstabilisatie: Ja (objectief)
Wifi:
Formaat sensor: APS-C
Type sensor: CMOS
GPS:
Video functie: 4K
Zoeker:
Ingebouwde flitser:
Isobereik: 100-51200
Touchscreen:
Kleur: Zwart
eigen label: Gratis vijf jaar garantie!