Bel ons: +31(71)5413258

Fujifilm X-A3 black/silver + 16-50mm OIS II zwart

De Fujifilm X-A3 is een ultralichte compacte systeemcamera in een retro look, met een kantelbaar LCD-scherm uitermate geschikt voor zelfportretten. De Fujifilm XC 16-50mm f/3.5-5.6 OIS II is een objectief met een veelzijdig zoombereik, geschikt voor groothoek en portret fotografie.

Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

€ 499,00

Op voorraad

Gratis vijf jaar garantie!

Fujifilm X-A3 black/silver + 16-50mm OIS II zwart

Fujifilm X-A3 black/silver + 16-50mm OIS II zwart

De Fujifilm X-A3 is een ultralichte compacte systeemcamera in een retro look, met een kantelbaar LCD-scherm dat zo ontworpen is dat deze uitermate geschikt is voor het maken van zelfportretten of 'selfies'. De Fujifilm X-A3 beschikt over een 24.2 Megapixel APS-C Sensor met een standaard ISO bereik van 200 tot 6400 (of 25600 ISO verhoogde gevoeligheid), hierdoor bent u in staat foto's van uitstekende beeldkwaliteit te maken, zelfs bij opnames met weinig licht. Met de ultrasnelle elektronische sluiter kunt u zelfs onder de meest heldere en zonnige omstandigheden fotograferen met een groot diafragma voor een korte scherpste/diepte en mooie bokeh zonder overbelichting. Hiermee kunt u ook zonder filters prachtige opnames maken. Het touchscreen LCD scherm is in staat om 180 graden te draaien, waardoor het zicht op het scherm niet geblokkeerd wordt door de camera en daarmee 100% zichtbaar blijft. Bij het aanraken van het scherm kunt u kiezen voor ’Touch Autofocus’, Touch Shoot’ en ‘Touch Zoom’. Door het kantelen van het scherm wordt de oogdetectie-autofocus geactiveerd, wat dit de perfecte camera voor selfies maakt. Bovendien is deze camera voorzien van 'Portret Optimalisatie', een functie om huidtinten op te lichten. Kenmerken van de Fujifilm X-A3 zilver:

24.2 Megapixel APS-C Sensor
180 graden kantelbaar touchscreen
ISO 200-25.600
Full HD 1080P video
Ingebouwde Wifi
Oogdetectie-autofocus
Portret Optimalisatie
Verbeterde autofocus mogelijkheden
Efficiënt batterijgebruik
Draadloos fotograferen vanaf smartphone of tablet

Met de Fujifilm X-A3 beschikt u over in totaal elf filmsimulaties en kunt u genieten van kleurtonen die alleen Fujifilm weet te reproduceren, zoals levensecht PROVIA, levendig VELVIA, zachte tonen van ASTIA of kleuren die passen bij een reportage of beeldverhaal met CLASSIC CHROME. De APS-C sensor levert een prachtig bokeh effect voor portret-en macro opnames bij gebruik van een korte scherpte/diepte. Voor creatieve effecten heeft u beschikking over in totaal tien geavanceerde filters, inclusief de nieuwe Fisheye en Sterfilter. Bij het maken van een zelfportret kan er scherp gesteld en afgedrukt worden door de verticaal gepositioneerde commandoschijf in te drukken. Deze is zo geplaatst dat deze zich direct onder de wijsvinger bevindt, waardoor bewegingen van de camera tijdens het afdrukken worden geminimaliseerd. Door gebruik te maken van twee commando draaiknoppen kunt u eenvoudig met uw duim het diafragma, de sluitertijd en belichtingsmogelijkheden aanpassen. Vaak gebruikte functies zoals witbalans, continu opname mogelijkheid en zelfontspanner kunnen worden toegewezen aan de beschikbare programmeerbare functietoetsen. Hierdoor hoeft u voor deze functies niet meer door het menu te gaan.

Unieke korte werkafstand en HD 1080P video

Wanneer de FUJIFILM X-A3 wordt gebruikt in combinatie met het XC16-50mm F3.5-5.6 OIS II objectief kan het te fotograferen onderwerp benaderd worden tot wel 7 centimeter afstand van het objectief. Deze combinatie is uitermate geschikt voor het maken van macro-opnamen en daardoor uniek in zijn soort. Bovendien maakt de ingebouwde opklapflitser gebruik van een intelligent flitssysteem dat zorgt voor de juiste hoeveelheid flitslicht, afhankelijk van de gekozen scène. Met de speciale video-opname knop achterop de camera kunt u eenvoudig video-opnames starten in volledig HD. Voor extra creatieve mogelijkheden kunnen de populaire filmsimulaties die gebruikt kunnen worden bij het fotograferen, ook worden gebruitk bij video opnames.

Fujifilm Camera Remote App

Wanneer u gebruik maakt van de Fujifilm Camera Remote App op uw smartphone of tablet, kunt u eenvoudig foto's maken of ontvangen op de smartphone of tablet. Een wachtwoord of persoonlijke informatie zijn hiervoor niet nodig. De app geeft bovendien de mogelijkheid om uw camera met 'remote shoot' te bedienen vanaf een smartphone of tablet. Zo kunt u bijvoorbeeld de sluitertijd, het diafragma, of de ISo waarde aanpassen en vervolgens een opname maken zonder dat de camera binnen handbereik hoeft te zijn. Ook scherpstellen kan door met uw vinger op de smartphone of tablet het gewenste punt van scherpstelling te selecteren.

Fujifilm XC 16-50mm f/3.5-5.6 OIS II

De Fujifilm XC 16-50mm f/3.5-5.6 OIS II is een objectief met een veelzijdig zoombereik, geschikt voor groothoek en portret fotografie. De Fujifilm XC 16-50mm is speciaal gemaakt voor camera's met een APS-C sensor. Het objectief heeft een beeldhoek van 83,2-31,7°. De Super EBC (Electron Beam Coating) vermindert beeldschaduwen en lens flare voor heldere foto's. De hoge kwaliteits stappenmotor zorgt voor een snelle en soepele autofocus en de optische beeld stabilisatie (O.I.S) compenseert bewegingen van de camera zodat u geen vervaging op uw opnames heeft. Zelfs als u bij weinig licht en in telefoto stand filmt, gaat O.I.S. bewegingsonscherpte tegen.

Kenmerken Fujifilm XC 16-50mm F/3.5-5.6 OIS II:

Veelzijdig zoombereik
Ideaal voor landschaps- en portretfotografie
Voor APS-C sensor camera's
Optical Image Stabilization
Beeldhoek van 83,2 ° - 31,7 °

Meegeleverd met de Fujifilm X-A3 bruin + 16-50mm OIS II zilver:

Fujifilm X-A3 bruin
Fujifilm XC 16-50mm f/3.5-5.6 OIS II objectief Zilver
NP-W126S accu (1260mAh)
AC-5VF oplader
USB-kabel
Schouderriem
Bodydop
Lensdoppen
Zonnekap
Twee jaar fabrieksgarantie
merk: Fujifilm
Garantieperiode: 24 maanden
Megapixel: 24
Beeldscherm: 3,0Inch
Draaibaar display:
Beeldstabilisatie: Ja (objectief)
Wifi:
Formaat sensor: APS-C
Type sensor: CMOS
GPS:
Video functie: FullHD
Zoeker:
Ingebouwde flitser:
Isobereik: 100-25600
Touchscreen:
Kleur: Zwart
eigen label: Gratis vijf jaar garantie!