Bel ons: +31(71)5413258

Canon EF 85 mm F1.2 L II USM

Het Canon EF 85mm F/1.2L USM II objectief combineert uitstekende beeldprestaties en gebruiksvriendelijkheid met een stof- en vochtbestendige constructie.

€ 2.279,99

Gratis vijf jaar garantie!

Canon EF 85 mm F1.2 L II USM

Canon EF 85mm F/1.2L II USM

Prestaties wanneer jij die nodig hebt. De EF 85mm f/1.2L USM II is een snel objectief voor superieure optische prestaties. Met een diafragma van maximaal f/1.2 is dit objectief de keuze van professionele fotografen voor het maken van opnamen zonder flitser in omstandigheden met weinig licht.

Kenmerken:

Brandpuntafstand: 85mm
Minimaal diafragma: F/16
Objectiefconstructie: 8 elementen in 7 groepen
L-serie constructie en optische elementen
Groot f/1.2 diafragma
Snel, geruisloos autofocus
Super Spectra coatings
Cirkelvormig diafragmaopening voor uitstekende achtergrond "bokeh"
Kortste scherpstelafstand 95 cm
Filterdiameter: 72 mm
Gewicht: 1025 gram

L-serie kwaliteit

De EF 85mm f/1.2L USM II bevat Canon’s meest hoogwaardige optische precisie-elementen. De L-serie is Canon’s paradepaardje onder de professionele objectieven. De L-serie combineert uitstekende beeldprestaties en ultieme gebruiksvriendelijkheid met een stof- en vochtbestendige constructie. Groot f/1.2 diafragma

Het grote diafragma van maximaal f/1.2 zorgt voor korte sluitertijden tijdens het fotograferen in omstandigheden met weinig licht, zonder dat hierbij een flitser nodig is. Met het grote diafragma heeft u voor onweerstaanbare portretfoto’s ook een nauwkeurige controle over de scherptediepte. Een cirkelvormig diafragma helpt u bij het creëren van een aantrekkelijke, gelijkmatige achtergrond "bokeh" wanneer u uw onderwerpen bij een grote diafragmaopening benadrukt. Snel, geruisloos autofocus

Een ringvormige USM (Ultrasonic motor) maakt gebruik van ultrasone frequentietrillingen voor het supersnel en fluisterstil scherpstellen. Een ultrasnelle CPU en geoptimaliseerde AF algoritmen dragen eveneens bij aan de AF snelheid. Een hoog motorkoppel stopt de scherpstelgroep zonder door te schieten. "Full-time" elektronische activering van handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de AF uit te schakelen.

Meegeleverde accessoires:

Zonnekap ES-79 II
Lenskoker (zacht) LP1219
Lensdoppen
merk: Canon
Brandpuntsafstand: 85mm
Maximaal diafragma: f/1,2
Kleur: Zwart
Garantieperiode: 24 maanden
Lens diameter: 72mm
eigen label: Gratis vijf jaar garantie!