Bel ons: +31(71)5413258

Canon EF 50mm F/1.2 L USM

De Canon EF 50mm f/1.2L USM is een compact en licht objectief, die de harten van portretfotografen sneller laat kloppen.

€ 1.579,99

Gratis vijf jaar garantie!

Canon EF 50mm F/1.2 L USM

Canon EF 50mm F/1.2 L USM

Open het diafragma en zie een wereld van mogelijkheden. De supersnelle EF 50MM F/1.2L USM heeft het grootste diafragma van alle objectieven in het assortiment en is daarom het perfecte objectief om bij geringe lichtsterkte te werken; ideaal voor het regelen van de scherptediepte en voor binnen fotograferen zonder flitser.

Kenmerken:

Brandpuntafstand: 50mm
Minimaal diafragma: F/16
Objectiefconstructie: 8 elementen in 6 groepen
L-serie constructie en optica
Kortste scherpstelafstand 45 cm
Groot f/1.2 diafragma
Snel, stil USM autofocus
Cirkelvormig diafragma voor excellent achtergrond ‘bokeh’
Filterdiameter: 72 mm
Gewicht: 580 gram

L-serie: topkwaliteit

In de EF 50MM F/1.2L USM treft u Canons hoogste standaard wat betreft nauwkeurige optica aan. Het professionele assortiment in de L-serie is het vlaggenschip van Canon: superieure beeldkwaliteit, groot gebruiksgemak en een constructie die het objectief beschermt tegen stof en vocht. Groot f/1.2 diafragma

Dankzij het grote maximale diafragma van f/1.2 kan men snel fotograferen bij weinig licht, zonder dat een flitser nodig is. Ook kan de scherptediepte beter worden geregeld. Met het cirkelvormige diafragma wordt een aantrekkelijke effen achtergrond gecreëerd, ideaal voor het isoleren van onderwerpen met behulp van een groot diafragma en voor onweerstaanbare portretten. Snelle, stille autofocus

Een ringtype USM (ultrasone motor) maakt gebruik van ultrasone frequentietrillingen voor uiterst snelle en vrijwel geluidloze autofocus. De supersnelle CPU en verbeterd AF algoritme dragen verder bij aan de AF snelheid. Het objectief wordt in exact de juiste stand gestopt op het moment dat het scherpstelpunt wordt bereikt en doorschieten wordt zo voorkomen. Fotografen kunnen tevens direct overschakelen naar handbediening zonder de AF uit te schakelen.

Meegeleverde accessoires:

Zonnekap ES-78
Lenskoker (zacht) LP1214
Lensdoppen
merk: Canon
Brandpuntsafstand: 50mm
Maximaal diafragma: f/1,2
Kleur: Zwart
Garantieperiode: 24 maanden
Lens diameter: 72mm
eigen label: Gratis vijf jaar garantie!