Bel ons: +31(71)5413258

Canon EOS 6D mark II body

De Canon EOS 6D mark II body is een full frame spiegelreflexcamera voorzien van 26,2 megapixel en een DIGIC 7-processor. De EOS 6D mark II is de opvolger van de immens populaire EOS 6D en is allround inzetbaar. Hij biedt u de hoogste beeldkwaliteit en is zowel geschikt voor reisfotografie als voor portretfotografie. De EOS 6D mark II heeft een groot dynamisch bereik waardoor u altijd verzekerd bent van heldere, scherpe beelden met veel details.

Levertijd: 1-2 dagen

€ 1.979,00

Gratis vijf jaar garantie!

Canon EOS 6D mark II body

Canon EOS 6D mark II body

De Canon EOS 6D mark II body is een full frame spiegelreflexcamera voorzien van 26,2 megapixel en een DIGIC 7-processor. De EOS 6D mark II is de opvolger van de immens populaire EOS 6D en is allround inzetbaar. Hij biedt u de hoogste beeldkwaliteit en is zowel geschikt voor reisfotografie als voor portretfotografie. De EOS 6D mark II heeft een groot dynamisch bereik waardoor u altijd verzekerd bent van heldere, scherpe beelden met veel details. De maximale ISO is 40.000 en is uitbreidbaar tot ISO 102.400. Verder beschikt de 6D mark II over een 45-punts Autofocus (AF) systeem met brede instelmogelijkheden en zorgt ervoor dat u snel focust op uw onderwerp en dat u uw onderwerp nauwkeuriger kunt blijven volgen.

Via het 3 inch LCD-scherm met touchscreen bekijkt u uw gemaakte foto's en bedient u de belangrijkste instellingen moeiteloos. Ook het maken van video's is geen enkel probleem met de Canon EOS 6D mark II. U kunt zelfs time lapses vastleggen in 4K-beeldkwaliteit. Een snelheid van 6,5 fps en de Dual Pixel CMOS AF-technologie van Canon zorgt voor nauwkeurig volgen, vloeiend scherpstellen en kortere scherpsteltijden bij video's. Samen met de toevoeging van geïntegreerde beeldstabilisatie, dit is Canon's eerste camera die hiermee is uitgerust, levert dit altijd zeer soepele beelden op, zowel voor video als foto. Belangrijkste kenmerken van de Canon EOS 6D mark II body:

26,2 Megapixel spiegelreflexcamera
Fullframe CMOS sensor
ISO 100-40.000 (uitbreidbaar tot ISO 102.400)
DIGIC 7-processor
Aantal scherpstelpunten: 45
Lensvatting: Canon EF
Dual Pixel CMOS AF-technologie
Wifi, NFC, GPS, Bluetooth
Geïntegreerde beeldstabilisatie 
4K time-lapse videomodus

Standaard meegeleverd met de Canon EOS 6D mark II body:

Canon EOS 6D mark II body
LP-E6N accu
LC-E6E acculader
Oogschelp Eb
Camerahoes R-F-3
Draagriem
Gebruikershandleiding
2 jaar garantie
merk: Canon
Garantieperiode: 24 maanden
Megapixel: 26
Beeldscherm: 3Inch
Draaibaar display:
Beeldstabilisatie: Ja (objectief)
Wifi:
Formaat sensor: FULL FRAME
Type sensor: CMOS
GPS:
Video functie: 4K
Zoeker:
Ingebouwde flitser:
Isobereik: 100-102.400
Touchscreen:
Kleur: Zwart
eigen label: Gratis vijf jaar garantie!