Bel ons: +31(71)5413258

Benro BK10 Smart Mini Tripod and Selfie Stick

De Benro Selfie Stick BK10 is zeer veelzijdig. Dankzij de uitklapbare poten is de BK10 te gebruiken als tafelstatief waarbij de eigenschappen van de selfiestick overeind blijven staan.

Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

€ 34,99

Op voorraad

Benro BK10 Smart Mini Tripod and Selfie Stick

De Benro Selfie Stick BK10 is zeer veelzijdig. Dankzij de uitklapbare poten is de BK10 te gebruiken als tafelstatief waarbij de eigenschappen van de selfiestick overeind blijven staan. Dus ook als tafelstatief is de stick uitschuifbaar. Uw smartphone, action cam of compact camera is daardoor gemakkelijk en snel in de juiste positie om u of uw compositie op de best mogelijk manier vast te leggen. Kenmerken:

Materiaal: Kunststof
Maximale hoogte: 85cm
Minimale hoogte: 18cm
Opgeklapte hoogte: 20cm
Gewicht: 450g

De BK10 van Benro kan met verschillende apparaten overweg. De stick beschikt over een soepel balhoofd met daarop een 1/4" statiefaansluiting waardoor deze te gebruiken is met niet al te zware compact camera's en action cams. De meegeleverde GoPro adapter maakt het mogelijk om een GoPro camera te bevestigen en de eveneens meegeleverde smartphone adapter maakt de BK10 geschikt voor smartphones met een breedte van 48 tot en met 100mm. De BK10 word geleverd met een afstandsbediening geschikt voor zowel Android als iOS apparaten en de ingebouwde accu kan worden opgeladen door middel van een Micro-USB kabel.

merk: Benro
Garantieperiode: 24 maanden
Aantal benen: 3
Klem of Twist sluiting: Klemsluiting
Gewicht (kg): 450gram
Materiaal: Kunstof
Maximale hoogte: 85cm