Bel ons: +31(71)5413258
8mm films overzetten op DVD of harddisk'

8mm en Super 8 films overzetten naar DVD of Harddisk

Heeft u nog videobanden met waardevolle beelden en herinneringen? laat ze dan door ons overzetten op DVD.

NU €5,= KORTING BIJ ORDERS VANAF €50,=

Wij zetten alle beelden van videobanden, 8mm tape en Mini DV over op DVD. Dit doen wij allemaal in eigen beheer. Dus de kans dat uw waardevolle films zoekraken is er niet.

Tarieven:

De kosten voor de eerste band is €25,00 Alle vervolgbanden zijn €15,00. Een voorbeeld: U levert drie banden bij ons in. Voor de eerste band reken wij €25,00. Voor band twee en drie reken we €15,00 per stuk. U betaald dus €55,00. Is ook mogelijk dat u verschillende soorten videotape's tegelijk inleverd. Bijvoorbeeld Hi8 en Mini DV. Hiervoor geldt dezelfde staffel zoals hierboven beschreven.

Voor Betamax en Video2000 gelden andere tarieven. U kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen via winkel@ringfotofilippo.nl of 071-5413258

Ook kunnen wij uw oude Super8 en Dubbel8 film overzetten op DVD of op een Harddisk

Dus heeft u nog super 8 films in bezit die u graag op DVD zou willen hebben zodat u ze weer kunt bekijken? Oude films die u graag wilt terug zien op uw nieuwe tv? Foto Filippo kan u Super 8 film eenvoudig en snel naar DVD overzetten. Door middel van professionele filmscanners zijn wij in staat om uw Super 8 films om te zetten in de hoogste kwaliteit.

Red uw oude beeldmateriaal. Levertijd binnen 30 werkdagen. Uitstekende beeldkwaliteit. Jarenlange ervaring

Veel families hebben nog super 8 films in het bezit, tientallen jaren geschiedenis is hier op te zien. Waardevol en dierbaar materiaal dat gekoesterd en goed bewaard moet worden voor huidige en komende generaties! Uw super 8 naar DVD omzetten is dan ook een goede oplossing om ook het nageslacht te laten genieten van de mooiste en dierbaarste herinneringen.

Super 8 naar DVD

8mm

Red uw oude beeldmateriaal Levertijd binnen 20 werkdagen Uitstekende beeldkwaliteit Jarenlange ervaring

Tarieven U kunt ervoor kiezen om 8mm film te digitaliseren in twee verschillende formaten, namelijk SD of HD. In onderstaande tabel ziet u de prijzen voor het digitaliseren van uw 8 mm film in SD formaat.

Starttarief per opdracht €25,00 Per minuut aan beeldmateriaal
€1,30 Per spoel €2,00

In onderstaande tabel ziet u de prijzen voor het digitaliseren van uw 8 mm film in HDformaat.

Starttarief per opdracht €50,00 Per minuut aan beeldmateriaal
€1,60 Per spoel €2,00

Aan de zijkant van de spoel is doorgaans een meter te zien. Deze meter geeft de lengte van de film weer. In de tabel hieronder kunt u eenvoudig zien hoeveel minuten film u heeft aan de hand van de hoeveelheid meter film in de spoel

Aantal meter film Aantal minuten film 15 meter 3,5 minuten 60 meter 14 minuten 90 meter 22 minuten 120 meter 28 minuten

Daarnaast zijn er nog extra opties.

Extra opties voor SD Extra DVD: €7,50 Titels toevoegen: €3,25 Muziek toevoegen: €7,50 per 120 minuten Extra opties voor HD Extra Blu Ray: €15,00 Titels toevoegen: €3,25 Muziek toevoegen: €7,50 per 120 minuten

Wilt u de beelden nog kunnen monteren?

Alt_Text

Veel mensen willen de films later nog monteren met een videomontageprogramma. Wilt u dat ook kunnen doen? Laat het dan niet overzetten naar DVD, maar kies voor opslag op een externe harde schijf. De bestanden op DVD zijn van iets mindere kwaliteit dan de beelden die wij op harde schijf zetten. Heeft u geen idee wat het beste voor u is? Overleg het gerust met ons, wij kunnen u hierin goed adviseren.

Informatie over het omzetten van Super 8 naar DVD Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het omzetten van super 8 naar DVD? Dan helpen wij u graag aan een passend advies, via onderstaand formulier kunt eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog andere vragen hebben hebben, mail dan uw vraag en telefoonnummer naar info@fotofilippo.nl en wij zullen u vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Maar u kunt ons natuurlijk ook bellen op: 071-5413258