Bel ons: +31(71)5413258

Leer in drie avonden Fotograferen en Digitale Beelden bewerken.

Beter fotograferen en uw beelden bewerken en beheren. Nu de digitale fotografie definitief is doorgebroken in uw huishouden beseft u dat er veel meer mogelijk is geworden. Vroeger was het knoeien met ontwikkelaar in de doka, nu is alles geregeld met een paar muisklikken. Maar op welke knop moet je drukken? Wat is nu eigenlijk een diafragma? En wat doet de resolutie met het beeld? Wat doet de sluiter en wat moet ik met de witbalans? Allemaal vragen die bij digitale fotografie naar boven komen.

We laten u zien hoe u, door middel van de juiste instelling van de camera, kunt flitsen zonder dat de achtergrond heel donker wordt. Hoe u tijdens het flitsen de sfeer kunt behouden zonder dat alles wordt overbelicht. U leert om de achtergrond bewust onscherp of juist scherp te maken, zodat u mooiere portretten kunt maken. Allemaal tips en trucs die u meteen kunt toepassen tijdens het fotograferen in uw omgeving.

We laten u zien hoe mooiere foto’s kunt maken door te leren kijken naar het licht. Wij vertellen u hoe u door middel van het het veranderen van uw eigen standpunt een beter foto kunt maken. We laten u zien hoe u om moet gaan met licht. Welke technieken u daarbij het best kunt gebruiken. We leren u om uw beelden te beheren in de computer. Hoe u rode ogen weg kunt werken. We laten u zien u hoe een foto kunt uitsnijden zonder beeldverlies. Wat een J-PEG, BMP, PSD of RAW is. Hoe u zonder al te veel moeite meerdere foto’s op een velletje A4 krijgt. Of hoe u de achtergrond van een foto kunt vervagen.

Dit allemaal is op basis van het programma Adobe Photoshop. Dit is een softwarepakket waar je als fotograaf niet meer om heen kunt.

Onze cursus is geschreven voor mensen die meer uit hun digitale camera willen halen. Bent u in het bezit van een compact camera met een sterke zoom, een digitale spiegelreflex camera of een systeemcamera, dan is deze cursus iets voor u. U krijgt bij de eerste les een een uitgebreide syllabus mee naar huis waarin de hele cursus staat, zodat u thuis nog het een en ander kunt teruglezen.

Het aantal deelnemers per cursus is beperkt tot maximaal 12 personen. Hierdoor is er voldoende gelegenheid voor vragen en persoonlijke aandacht. U schrijft zich in voor drie avonden. Als u kiest voor de maandag, dan zijn het drie opeenvolgende maandagen waarin u les krijgt. Hetzelfde geldt voor de woensdagen.

De kosten voor de cursus zijn 125,=. Dit is inclusief koffie met koekjes voor de liefhebber. U krijgt: Een uitgebreide Syllabus met alle tips en wetenswaardigheden voor de beginnende fotograaf. Veel informatie over de diverse instellingen van de camera. En natuurlijk nog meer zin om mooiere foto's te maken.

Wilt u meedoen met deze cursus, dan kunt u zich door middel van het inschrijformulier aanmelden . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u zelf nog vragen neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 071-5413258 of via de mail winkel@ringfotofilippo.nl .