Bel ons: +31(71)5413258

Panasonic LUMIX DMC-G7 zwart + 14-140mm HD power O.i.S.

De LUMIX DMC-G7 heeft een 16-megapixel sensor die is ontwikkeld om foto's en video's in hoge resolutie te kunnen vastleggen waarbij vervorming en korreligheid worden geminimaliseerd, zelfs als er weinig omgevingslicht is.

Levertijd: Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!

€ 999,00

€ 899,00

Panasonic LUMIX DMC-G7 zwart + 14-140mm HD power O.i.S.

Alt_Text

Postfocus

De LUMIX DMC-G7 heeft een 16-megapixel sensor die is ontwikkeld om foto's en video's in hoge resolutie te kunnen vastleggen waarbij vervorming en korreligheid worden geminimaliseerd, zelfs als er weinig omgevingslicht is. De sensor wordt ondersteunt door een nieuwe en verbeterde Venus Engine (quad core CPU), die alle kleuren in elk frame heel nauwkeurig analyseert, evalueert en reproduceert. Dit resulteert in scherpe, heldere en natuurgetrouwe foto’s en video's. Kenmerken:

Aantal Megapixel: 16
Sensor: Live MOS 17,3x13mm
Lensmount: MFT
Opslagmedium: SD/SDHC/SDXC
Video: 3840x2160 30p
ISO: 100-25600
Zoeker: OLED Live View Finder
Scherm: 3 inch draaibaar TFT LCD
Ingebouwde flitser: Ja
Aansluitingen: USB 2.0, micro HDMI, 3,5mm, 2,5mm
Accu:DMW-BLC12
WiFi: Ja
NFC: Ja
Afmetingen: 124,9x86,2x77,4mm
Gewicht: 410g

De LUMIX DMC-G7 is uitgerust met nieuwe imagingtechnologie die profiteert van deze uitstekende 4K-videoprestaties door foto’s van 8 megapixels vast te leggen die nog nooit zo nauwkeurig waren. Met de 4K-fotofunctie worden zelfs de spontaanste fotomomenten exact vastgelegd. Na het opnemen van de 4K-videobeelden kan men deze met 25 frames per seconde bekijken om daaruit precies dat beeld te kiezen dat men voor ogen had. De 4K-fotofunctie tilt controle en nauwkeurigheid naar een compleet nieuw niveau.

Met een hoogwaardige OLED Live View Finder (LVF) en 3-inch, draaibaar touchscreen van 1.040.000 pixels is de LUMIX DMC-G7 voorbereid op elk type fotografie. Voor het kiezen van de compositie kan men het scherm aan de achterkant of de LVF gebruiken. Beide bieden een gezichtsveld van 100%, zodat men er zeker van kan zijn dat men niet een nog betere opname mist aan de rand van het beeld. Ook door de verschillende aanpasbare knoppen en het touchscreen is het kiezen van de juiste instelling gemakkelijker dan ooit.

De DMC-G7 beschikt over Wi-Fi met NFC-technologie en kan gemakkelijk op externe apparatuur worden aangesloten. Verder is het mogelijk om RAW-bestanden in de camera te bewerken. De LUMIX G DSLM-camera’s van Panasonic zijn voorzien van de nieuwste technologie in een ontwerp dat aanzienlijk compacter en mobieler is dan hun grotere tegenhangers in de DSLR-categorie. Met een gewicht van slechts 410 gram is de LUMIX DMC-G7 de ideale reisgenoot.

Panasonic 14-140mm F/3.5-5.6 zwart Lumix G Vario

De Panasonic 14-140mm F/3.5-5.6 zwart Lumix G Vario biedt 10x optische zoom en heeft een stijlvolle compacte, metalen body. Deze 14-140mm lens is voorzien van POWER O.I.S., met een lensshiftsysteem waardoor er zelfs in de tele-stand stabiele opnames kunnen worden gemaakt. Dit zorgt er niet alleen voor dat kleine, snelle bewegingen maar ook grote, langzame bewegingen op effectieve wijze worden gecompenseerd. Zo kunnen er met gemak fantastisch scherpe opnames worden gemaakt, zelfs bij weinig licht, zoals 's avonds of binnenshuis. Deze lens is ook geoptimaliseerd voor HD video-opnames. Daarnaast is hij zeer geschikt voor het maken van heldere, scherpe foto's van sportevenementen en andere onderwerpen die zich veraf bevinden. Kenmerken:

Ultra compact en lichtgewicht
3 asferische lenzen en 2 ED lenzen voor superieure optische prestaties
Interne focus aandrijfsysteem
Nieuw ontwikkelde hoge-snelheid stappenmotor voor nog soepeler en stiller scherpstellen in foto- en video-opname
Merk: Panasonic
Garantieperiode: 24 maanden
Megapixel: 16
Beeldscherm: 3Inch
Draaibaar display:
Beeldstabilisatie: Ja (objectief)
Wifi:
Formaat sensor: Micro four thirds
Type sensor: CMOS
GPS:
Video functie: FullHD
Zoeker:
Ingebouwde flitser:
Isobereik: 100-25600
Touchscreen:
Kleur: Zwart